Консервовані ананаси – харчовий продукт, що отримується шляхом консервації плодів ананасу. Крім прямого вживання, вони використовуються для приготування різних страв, салатів, кондитерських виробів і десертів.
Як роблять ананаси у банках?
Фрукти поставляються на російські заводи свіжими, і вже на місці їх сортують, чистять та ріжуть. Найкращі, стиглі ананаси нарізаються кільцями (шайбами). Ті, які м'яті і загалом гірші, — шматочками. Потім їх заливають сиропом і закочують у банки, скляні або жерстяні.
Де ананаси ростуть на чому?
Культивування
Країна | Продукція млн. т. |
---|---|
Бразилія | 2,6 |
Таїланд | 2,1 |
Індонезія | 1,8 |
Індія | 1,7 |
Похожі