Posted on Category:Українцям

Як замаринувати м'ясо щоб воно стало м'яким та соковитим

Зробити м'ясо для гуляшу можна за допомогою маринаду. Наріжте м'ясо на порційні шматочки і залиште на ніч у кислому середовищі. Як маринад можна використовувати кефір, майонез, суміш майонезу з гірчицею та лимонним соком.. Також можна просто натерти м'ясо оцтом чи лимонним соком.25 жовт. 2022р.

Що додати в маринад, щоб м'ясо було м'яким?

Для розм'якшення м'ясних волокон можна використовувати кефір, майонез та тан. У рідину не зайве додати сіль та спеції за смаком. М'ясні скибочки опускають у маринад на 6-8 годин. Після замочування шматки можна не обтирати, а відразу смажити на вогні чи сковороді.

Як зробити м'ясо ніжним та м'яким?

Як приготувати м'ясо м'яким та соковитим?

  1. Вибирайте відповідне м'ясо Найпростіший спосіб приготувати м'ясо м'яким і соковитим – взяти той висівок, який сам по собі є достатньо м'яким. …
  2. Під дією солі білки денатуруються так само, як і під впливом кислоти. …
  3. Дайте м'ясу відпочити