Posted on Category:Українцям

Як правильно приготувати зелену квасолю?

Як варити стручкову квасолю на плиті Викладіть стручки в киплячу підсолену воду. Кількість солі визначайте на власний смак. Дочекайтеся повторного закипання води. З цього моменту варіть заморожену квасоля 3-4 хвилини, а свіжу – 5-7 хвилин.

Головне – пам'ятати, що стручкову квасолю перед смаженням необхідно добре перебрати, видалити жорсткі кінчики, промити і відварити протягом 5-8 хвилин. А потім її можна, можливо посмажити так, як вам подобається. Подають таку квасоля як самостійне блюдо чи гарнір до м'яса.

Стручкова квасолятакож відома як спаржева квасоля є дуже близькою родичкою коров'ячого гороху. Її приготування подібно до приготування звичайної зеленої квасолі, тобто вона неїстівна у сирому вигляді.