Posted on Category:Українцям

Як правильно називається відкривачка для консерви

Консервний ніж, також консерватор – Пристосування для відкриття бляшаних консервних банок.

Як інакше називається відкривачка?

Ключ-відкорковка (відкривачка, також розг. відкривашка) – кухонний пристрій, призначений для зручного зняття металевих пробок з пляшок. Існує два основних типи відкривалок: у вигляді кільця з язичком і у вигляді гачка спеціальної форми.Похожі

Чим відкривають консерви?

Столовий чи кишеньковий ніж Поставте лезо вертикально на край кришки і міцно схопите рукоятку однією рукою. Другий стукайте по ножу і проколіть кришку. Зробіть багато отворів по всьому краю кришки. В один з отворів всуньте ніж і обережно розріжте кришку.