Posted on Category:Українцям

Як можна зробити домашнє вино із заморожених ягід

Чи можна зробити вино із замороженого винограду?

Щоб зберегти смак і аромат, ягоди потрібно правильно розморозити, не наражаючи їх на температурний шок. Для цього за добу перед приготуванням вина ягоди переносять з морозильної камери у відсік холодильника з температурою +2-4 °C..

Чи можна зробити наливку із заморожених ягід?

Можна використовувати будь-які ягоди. Найсмачнішими виходять наливки із заморожених ягід вишні, чорної та червоної смородини, малини, полуниці та чорниці.. Бажано робити напій на основі одного виду сировини, оскільки складно передбачити, який купаж вийде при змішуванні, проте якщо ягід мало, їх можна поєднувати.