Posted on Category:Українцям

Як можна вживати шкірку граната

Сам рецепт приготування речовини для вживання дуже простий: потрібно 20 г сухої кірки граната залити 1,5 ст. окропу та проварити на невеликому вогні 30 хвилин. Отриману рідину потрібно процідити і дати трохи охолонути. Рекомендується приймати внутрішньо по 2 чайні ложки не частіше, ніж 2 рази на день.26 лют. 2021 р.

Чи можна їсти шкірку граната?

На відміну від учених, не всі знають, що шкірка граната теж неймовірно корисна. У гранаті та його шкірці містяться флавоноїди, вітаміни, поліфеноли, антоціани та дубильні речовини, відомі своєю користю. Шкірка плодів є ефективним засобом зниження рівня шкідливого холестерину у крові.

Чим корисна гранатові шкірки?

У шкірці містяться дубильні речовини, які допомагають зменшити запалення кишечника, набряк геморою, підтягують слизову оболонку кишечника, запобігають кровотечі під час діареї та покращують травлення.. Шкірки граната – це дуже корисний продукт.