Posted on Category:Українцям

Як можна приготувати бісквіт на кефірі

Як зробити так, щоб бісквіт не впав?

Чому бісквіт не піднявся: довгий простий Бісквіт потрібно випікати відразу, поки бульбашки повітря із збитих яєць не вивітрилися. Заздалегідь розігрійте духовку та застеліть пергаментом форму для запікання. Акуратно виливайте тісто у форму і одразу ставте в духовку. Тоді бісквіт буде пишним та ніжним.

Чому бісквіт не піднявся?

Чому у бісквіту не піднімається середина? неправильна температура випікання. Якщо ви виставите занадто високу температуру, бісквіт просо не встигне піднятися посередині. Ще одна причина того, що середина бісквіту не піднімається – неправильно збиті яйця.