Що можна приготувати зі свинячої відбивної?
11 рецептів соковитих відбивних з свинини
- Відбивні з свинини з гірчицею.
- Свинячі відбивні з соєвим соусом.
- Відбивні з свинини з сирною скоринкою.
- Свинячі відбивні в червоному вині.
- Свинячі відбивні в картоплі.
- Відбивні з свинини з томатною пастою.
- Свинячі відбивні з пивом та цибулею.
- Відбивні з свинини з волоськими горіхами та сиром
Як правильно смажити відбивні?
На середньому вогні обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки протягом 2-3 хвилин. Коли м'ясо почало пускати сік, перевертаємо його і обсмажуємо ще кілька хвилин. А потім знову перевертаємо і смажимо до рум'яної скоринки. Усього на обсмажування відбивний зазвичай йде 7-8 хвилин.Похожі