Posted on Category:Українцям

М'ясо відбивне на сковороді свинина рецепт як приготувати смачно та швидко

Що можна приготувати зі свинячої відбивної?

11 рецептів соковитих відбивних з свинини

  • Відбивні з свинини з гірчицею.
  • Свинячі відбивні з соєвим соусом.
  • Відбивні з свинини з сирною скоринкою.
  • Свинячі відбивні в червоному вині.
  • Свинячі відбивні в картоплі.
  • Відбивні з свинини з томатною пастою.
  • Свинячі відбивні з пивом та цибулею.
  • Відбивні з свинини з волоськими горіхами та сиром

Як правильно смажити відбивні?

На середньому вогні обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки протягом 2-3 хвилин. Коли м'ясо почало пускати сік, перевертаємо його і обсмажуємо ще кілька хвилин. А потім знову перевертаємо і смажимо до рум'яної скоринки. Усього на обсмажування відбивний зазвичай йде 7-8 хвилин.Похожі