Posted on Category:Українцям

Чим корисна печінка індички

Печінка індички містить також вітаміни А, РР, В5, В6, В9, ЕТому її рекомендують включати навіть у раціон маленьких дітей. У цьому субпродукті міститься майже весь набір макро- і мікроелементів, необхідні організму людини. Особливо багато в ній калію, натрію, магнію, заліза та селену.

Чи можна їсти печінку індички?

Печінка індички – це внутрішній орган птиці, що знаходиться між шлунком та діафрагмою, субпродукт першої категорії. Продається як в охолодженому, і в замороженому вигляді. Індичина печінка ніжніше свинячий і набагато поживніший за курячу. Вважається унікальним дієтичним продуктом.

Що краще печінка індички чи курки?

Індичина печінка – це джерело поживних мікроелементів і мінералів, вона містить безліч вітамінів, необхідних для правильної роботи організму. Індичина печінка трохи відрізняється від курячої своїми смаковими характеристиками і структурою, вона ніжніша і краще тримає форму.