Як вимочувати глухаря?
Птах не потрібно вимочувати або маринувати. Просто загасіть її з великою кількістю цибулі. Наш шеф-кухар Олександр відповість на будь-які питання, пов'язані з приготуванням страв із дикого м'яса та риби. Цей гостренький, густий суп з глухаря зігріє шлунок, підніме настрій у вогку осінню погоду!
Чим корисне м'ясо глухаря?
У м'ясі глухаря міститься велика кількість макро- та мікроелементів: кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, хлор, сірка, залізо, цинк, йод, мідь, марганець, хром, фтор, молібден, кобальт, нікель, олово. А також м'ясо глухаря багате наступними вітамінами: А, PP, В1, В2, В3, В6, В9, В12, Е, Н.