Posted on Category:Українцям

Як швидко приготувати пюре з гарбуза

Як приготувати гарбузове пюре?

У сотейник, ківш чи маленьку каструлю вливаємо воду та висипаємо кубики гарбуза. На середньому вогні варимо 10 хвилин не накриваючи кришкою, потім найменшому варимо вже під кришкою ще 10 хвилин до повної готовності, іноді перемішуючи. 3. Готову гарбуз подрібнюємо за допомогою блендера (можна використовувати толкушку чи вилку).

Скільки часу треба варити гарбуз?

20 хвилин Як варити гарбуз на плиті У каструлі закип'ятіть воду: рідини потрібно вдвічі більше, ніж овочі. Викладіть гарбуз у окріп, посоліть до смаку і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 20 хвилинпоки шматочки не стануть м'якими.